Gisterenavond heerlijk gegeten in onze eigen parador. We zijn voor het menu gegaan waarbij we verwend werden met allerlei traditionele gerechten.

 

Het menu bestond uit: de voorgerechten Tipica Carajacas en Adobo Canario, Croquetón del Tradicional Chorizo de Teror. Tussengerecht Tomatos Rojos Canarios en Ensalada con Palimito, Corvina Salada y Alino de Ajo y Orégano. Als hoofdgerecht kregen we Baifo Isleno en Salsa Canaria con Pellas de Gofio y Papas Arrugás de las Indias. Het nagerecht was Trufas de Clásico Bienmesable al Ron con Miel. Nou als je dat leest weet je precies wat je krijgt natuurlijk. Ons Spaans is fantastisch dus voor ons geen geheimen. Nou afwachten maar.

 

Het diner begon met een kleine amuse. Dit was een rijk versierde amuselepel met een klein borrelglaasje gevuld met waarschijnlijk pompoensap. Helaas hebben we hiervan geen foto genomen maar het zag er prachtig uit en het was ook lekker. Van alle andere gerechten hebben we wel foto's en deze willen we even laten zien.

 

Voorgerecht  Tussengerecht

 

Hoofdgerecht  Nagerecht

 

Na het eten nog wat liggen lezen en daarna heerlijk slapen.