frontpage banner Spitsbergen

Welkom op onze website waarin we onze reiservaringen vastleggen. We zijn nog niet op alle werelddelen geweest en zeker nog niet al het moois van de wereld gezien, maar hebben al mooie indrukken opgedaan waarvan we graag verslag doen. Sonja hield in het verleden de belevingen bij in een origineel schoolschriftje, maar dat was toch wel beperkt en best lastig om dat te delen of foto's bij te plaatsen, dus zo ontstond het idee van een website.

Langzamerhand worden dat flink wat reisverhalen en wordt de opzet ook soms weer even aangepast.

We hopen dat je inspiratie kunt opdoen voor je eigen reizen en het leuk vindt om mee te genieten. Want dat doen wij zeker!

Sonja en Martin 

Mumbale Zambezi

Onze laatste locatie in Namibië (aan de Zambezi rivier) had een prachtige verrassing in petto voor ons. We zitten nl. vlakbij een grote kolonie Carmine Bee-eaters en laten we er nu ook nog zijn in het juiste seizoen. Schitterende vogeltjes die we van zeer nabij hebben kunnen aanschouwen.

Read more: Mumbale Zambezi

 • Spitsbergen in mei 2023

  Het is mei in dan beginnen de reizen naar Spitsbergen weer. Zeilen met een driemaster vanaf Longyearbyen en op zoek naar ijsberen. Dat lijkt ons wel wat!

  Read more: Spitsbergen - mei 2023

 • Kaap Verdië - Boa Vista hotel weekje

  Om een weekje 'helemaal niets' te hebben, lekker uit te rusten en te genieten van mooi weer in een mooi hotel boeken we een week op Kaap Verdië in Riu Boa Vista Palace hotel.

  Read more: Weekje all-inclusive met mooi weer

 • Met de camper naar Slovenië

  Daar gaan we dan, op 14 mei 2022 met de camper op naar Slovenië! Een aantal maanden geleden hebben we besloten om weer een camper te huren, want de situatie met COVID-19 is nog niet in alle landen hetzelfde. Met een camper ben je redelijk zelfvoorzienend, kun je eenvoudig verplaatsen en heb je iets meer gemak dan met een auto en een tent.

  Read more: Slovenië - here we come!

Worldmap

 


visited 43 states (19.1%)

Laatste reacties