Namibie Banner vogels

Welkom op onze website waarin we onze reiservaringen vastleggen. We zijn nog niet op alle werelddelen geweest en zeker nog niet al het moois van de wereld gezien, maar hebben al mooie indrukken opgedaan waarvan we graag verslag doen. Sonja hield in het verleden de belevingen bij in een origineel schoolschriftje, maar dat was toch wel beperkt en best lastig om dat te delen of foto's bij te plaatsen, dus zo ontstond het idee van een website.

Langzamerhand worden dat flink wat reisverhalen en wordt de opzet ook soms weer even aangepast.

We hopen dat je inspiratie kunt opdoen voor je eigen reizen en het leuk vindt om mee te genieten. Want dat doen wij zeker!

Sonja en Martin 

Lamanai Outpost Lodge

Na het onderwateravontuur gaan we de jungle in bij Lamanai. Op zoek naar de Maya tempels die we zeker zullen vinden. Ze staan er immers al 2500 jaar maar ook op zoek naar vogeltjes.

Read more: Lamanai Outpost Lodge

 • Spitsbergen in mei 2023

  Het is mei in dan beginnen de reizen naar Spitsbergen weer. Zeilen met een driemaster vanaf Longyearbyen en op zoek naar ijsberen. Dat lijkt ons wel wat!

  Read more: Spitsbergen - mei 2023

Worldmap

 


visited 42 states (19.35%)
  

Laatste reacties

 • Lamanai Outpost Lodge
  2

  Wat de tempels betreft zijn jullie hetzelfde als ons. De natuur trekt altijd meer (lees vlinders fotograferen onderweg naar een mooi dorpje waardoor de wandeling 4x zo lang duurt ;-) ).

 • Lamanai Outpost Lodge
  2

  Wow, die vogels... wat mooi! En de tempels zijn natuurlijk ook prachtig.

 • Caye Caulker
  1

  Lijkt me heel bijzonder maar ook geweldig zo tussen de haaien en andere vissen. Prachtige foto's!