{jcomments on}zondag 1 juli 2012

Vandaag zijn we vanuit Thionville naar het Zuiden gereden. Normaal zal je dan langzamerhand de zon tegenkomen maar dit jaar niet hoor. Het begint te regenen en het stopt ook niet meer. Het is echt een groot regengordijn waar we doorheen rijden.2012-07-01 14.29.29

We rijden door dichte bewolking en komen aan op de beoogde camping Les Lacs in St Jean de Chevelu. Het regent nog steeds dus we hebben weinig zin om de tent op te zetten. Het ziet er ook niet naar uit dat het binnenkort droog wordt dus we gaan voor plan B.

Op de camping staan een viertal kermiswagens dus we vragen of we voor een nachtje daarvan gebruik mogen maken. Ja hoor geen probleem. Dus we zijn vanavond Pipo en Mamalou in onze eigen woonwagen. Lekker hoor droog en nog een gewoon bedje. Ja je moet ook niet te snel overstappen op het echte kamperen.

's Avonds lopen we onder de paraplu een rondje over de camping om een plekje uit te zoeken voor de tent. We vinden nog een vlak stukje en we geven het door. Morgen alle tijd om de tent op te zetten en het zal droog worden.