Donderdag 8 juli 2010 – Geocache – lobby – JFK

Vanmorgen laat opgestaan. Het wordt een gewoonte ...

Weer ontbijten bij de buren en dan toch nog even een geocache zoeken in de buurt. Om 11:30 lopen we daar te zoeken, maar kunnen het niet vinden. Dus onverrichterzake terug naar het hotel waar we om 13:00 uur uit moeten checken. De bagage is al gepakt dus we gaan in de lobby zitten met een boekje.

Megagroot in beeldl op Times Square

Op Times Square kwamen we nog in beeld op een hele grote lichtreclame. Eerst was het een beeld van de straat waarna de mevrouw in beeld kwam lopen die een foto nam van de straat , heel grappig.

Even een koffie en chocolademelk van Starbucks om de hoek gehaald en zo houden we het wel even uit. Om een uur of 2 even een lunch gehaald om de hoek en om 16:00 uur besluiten we naar de transferbus te lopen bij Grand Central Station. Kaartjes gekocht en daar is de bus al. De airco in de bus doet het maar mondjesmaat dus dat is lekker warm en dat terwijl het vanochtend juist bewolkt was en 20 degrees (Fahrenheit) lager dan de afgelopen 5 dagen.

We checken in, wat nog even problemen geeft met de handbagage. Het trolleykoffertje moet op de weegschaal en weegt 14.6 kilo. We vinden het behoorlijk overdreven maar we moeten toch ompakken omdat het maar maximaal zes kilo mag wegen. Ook al hebben we maar 1 koffertje voor zijn tweeen. We halen het fototoestel en de kabels eruit. Doen dat in de rugzak en om ons nek en dan is het wel goed. Nou ja, rare Amerikanen maar regels zijn regels en wij doen daar braaf aan mee. We halen een milkshake om weer even af te koelen, proberen of het internet het doet. Helaas niet. Straks nog wat eten want in het vliegtuig hebben we dit keer geen service en zitten we gewoon economy, geeft niet het is toch de nacht dus we gaan maar proberen te slapen.