Vanochtend rustig opgestaan en genoten van een lekker ontbijt. We zijn wat krakkemikkig want het bed was knetterhard en dat is niet wat Sonja is gewend en Martin met zijn gekneusde rib wil ook wel wat zachters. Het bed is dus niet helemaal welness.

 

Om half elf stappen we in de auto en rijden naar het Westen. We gaan via de mooie kustweg en rijden bij Mogan de bergen in naar het Noorden. Een earthcache brengt ons naar Fuente de los Azulejos. Hier zitten in de bergen allerlei verschillende kleuren voornamelijk grote stukken groen wat heel bijzonder is. Ze zijn vernoemd naar de groene Portugese tegeltjes. Onderweg pikken we nog wat caches op en steeds weer op een mooi plekje. Dan weer midden in een dorpje en later weer aan een mooi stukje kust.

 

Fuento de los Azulejos  Onderweg

 

Om half drie zijn we bij Playa de Amadores waar we ons op een handdoek installeren op het strand. Een duik, nou ja het water is ijskoud, in de zee laat ons lekker afkoelen. Daarna weer opwarmen op de handdoek en even relaxt slapen. Het is een mooie plek.

Molino de VientoNa een uurtje houden we het voor gezien en verwennen onszelf met een heerlijk ijsje. Vervolgens zoeken we alle schatten in Puerto Rico. Wat op twee na erg voorspoedig verloopt. Puerto Rico is geen mooie kustplaats het is voornamelijk hoogbouw van allemaal hotels. Echt elke plekje is bebouwd en zo te zien komt er nog veel bij.

 

Om zes uur zijn we weer terug in onze hotelkamer en nemen een verfrissende douche. Daarna lekker gegeten bij de Chinees. Ja ook hier op Gran Canaria heb je wokchinesen.