Dagelijks surfen we een beetje over Facebook en zien we allerlei (on)zinnige feitjes langskomen....

Maar eind mei 2015 komt daar opeens een interessant berichtje langs....!

 

Sonja las een berichtje op Facebook van Corina Koeten die een ander berichtje leuk vond van een ons (toen nog) onbekend iemand - Stef de Kruijf - die meldt dat hij mee mag met een orkest naar China.

 

Facebook

 

En zoals dat gaat met Facebook, dan klik je even door om te kijken waar dat over gaat.

 

Hé.... dat is interesant? Wat is dat voor orkest? Vocal Dating.... eeeeeh... Dating... eeeehh? En wanneer gaan ze? Oh, eind december... hmmm... dan hebben we niets, dus zou kunnen... Maar.... de audities zijn al geweest? Zouden ze al compleet zijn of zouden ze nog een trompet en fagot nodig hebben?

 

Sonja besluit een mailtje te sturen naar Vocal Dating om in ieder geval de interesse maar eens aan te geven. Als de audities al geweest zijn, dan is het jammer, maar misschien gaan ze volgend jaar wel weer...?

 

En na een paar mailtjes blijkt dat een fagot en een trompet nog wel gewild zijn, dus we mogen alsnog video-auditie doen! We krijgen een stuk muziek "Viva La Vida van Coldplay in de mix met What a wonderful world" opgestuurd en of we dat even willen voorspelen. Met 'groove!':) Dus wij aan de slag met smartphone en na het versturen van de video opname krijgen we even later te horen dat we mee mogen!

 

Nou, da's toch weer een leuk vooruitzicht wat volledig in ons motto past van 'je kunt niet vaak genoeg op vakantie gaan!' en wat ook nog combineert met muziek!

 

dus : China here we come! We hebben er zin in!

 

 

{flike}