Gaan we wel of niet... Het is best spannend.....

 

We zijn er klaar voor om naar Ecuador te vliegen voor een prachtige reis die we in samenwerking met Ander Licht Reizen is georganiseerd.

Al jaren staat een reis naar de Galápagos eilanden hoog op de lijst om de bijzondere natuur daar te bekijken en natuurlijk te fotograferen.

 

We hebben gepland om 2 weken rondom de eilanden te varen op een mooi en niet te groot schip, de Cachalote Explorer en daarop aansluitend nog 2 weken door de prachtige landschappen in het Andes hooggebergte van Ecuador te trekken van Quito naar Guayaquil.

 

  

 

Maar vanwege het uitgebroken corona virus en het afsluiten van personenverkeer in heel veel landen is het erg onzeker geworden of dit allemaal door gaat. We hebben er natuurlijk niets aan als we in Ecuador aankomen en 2 weken in quarantaine geplaatst moeten worden voordat we aan de reis mogen beginnen... dan gaat het niet lukken. We hoopten er voorlopig maar het beste van en we hebben er evengoed veel zin in!

 

 

Maar helaas en gelukkig ging een en ander niet door. Inmiddels is het augustus 2020 en is er nog geen zicht op herstel van reizen naar Galápagos.