Zondag 18 maart 2012

De wekker ging vanochtend om kwart over zes. We hebben allebei niet echt lekker geslapen want het was erg warm vannacht. Aankleden, wat drinken en alles in de auto. De sleutels in de brievenbus bij de Casa en gaan. Onderweg nog even de auto vol getankt. Op naar het vliegveld auto inleveren stelt ook niet veel vol ze kijkt of het reservewiel er nog inligt en controleert de brandstofmeter en dan kan je gaan.

We kunnen nog niet inchecken want onze vlucht staat nog niet op de borden. Een uurtje eerder gaat een andere Transavia vlucht nog even gevraagd of we daarmee naar Amsterdam mochten maar helaas. Ingecheckt lopen we door douane waarbij weer alles uit moet. Fleecevest uit, riem af en schoenen uit.Dromedarissen op Lanzarote

Dan begint het wachten. Maar met een spelletje en het typen van het reisverslag is de tijd ook weer zo voorbij. Dan stappen we in en in een kleine vier uur vliegen we weer terug naar Nederland. Onderweg nog de tekenfilm Happy Feet II gekeken op de tab en dan is de tijd ook weer zo voorbij.

Na een voorspoedige vlucht komt de bagage ook nog erg snel op de band langs. Of komt het doordat het vliegtuig bij gate D58 (de verste) parkeerde? We stappen in de bus die ons naar P3 brengt en gelukkig start onze auto ook nog meteen dus na drie kwartier zijn we weer thuis.

Het regent lekker in NL dus we willen weer terug!

{jcomments on}