Tijdens het prachtige nummer Earth Song van Michael Jackson en nu vertolkt door Arjan van der Star met het Vocal Dating Project 3 "Holland Orchestra" o.l.v. Gerben Kruisselbrink liep er op de achtergrond een visuele presentatie met allemaal prachtige beelden 'All over the World'. Deze foto's hebben wij verzameld uit onze grote foto archief. Helaas is er geen video opname van een concert waar dit samen kwam. Later thuis hebben we een video samengesteld van de geluidsopname tijdens het concert op 31/12/15 in Nanjing, China.

 

Film Earth Song

 

 

Voor het nummer Wonderful World/Viva la Vida was ons gevraagd 'typisch Hollandse' foto's te zoeken. Tijdens het belangrijke concert op Oudejaarsavond in Nanjing hadden de Chinezen bij alle nummers nieuwe beelden gemaakt. We vragen ons dan ook af wat er vertoond zal worden tijdens de Hollandse hit 'Aan de Amsterdamse Grachten' en ja hoor als eerste foto komt daar de branding van Egmond aan Zee voorbij gevolgd door de molens uit Rustenburg. Onze eigen gemaakte foto's vertoond op het megagrootte scherm en dan te zien in miljoenen huishoudens. Hoe gaaf is dat? Gelukkig heeft Renier die avond gefilmd en is er een opname van. Er was al eerder een opmerking vanuit de zaal gekomen of de lucht in Nederland altijd zo strak blauw is. Op veel foto's is dat natuurlijk het geval. Strak blauw of van die heerlijke Hollandse luchten met mooie bloemkoolwolken. Toch wel trots hoor. Van de tulpenvelden uit de Schermer, de Mijzenplolder(schaats)tocht tot de molens van de Zaanse Schans naar ons dagje (speciaal hiervoor) naar Volendam was niet voor niets..

 

Film Aan de Amsterdamse Grachten

 

 

Een ander prachtig nummer Hijo de la Luna wordt gezongen door Ewa Chojecka en Jorien Habing en begeleidt door Orchestra Hollanda. Er was ons gevraagd of we foto's hadden van de maan. Nu was er 28 september 2015 net het prachtige fenomeen de Bloedmaan. Daar waren we natuurlijk 's nachts een paar uur voor ons bed uit geweest om foto's te maken. Deze konden we nu mooi gebruiken De foto's van de vocals en orkest zijn gemaakt door Cor Knobbe op 12 december 2015 in De Flint Amersfoort. De geluidsopname is van 31/12/15 Nanjing, China.

 

Film Hijo de la Luna