11 Augustus Winterswijk - Camping 'Cara Mia' op de Twee Bruggen


Vanmorgen vertrokken vanuit Leeuwarden richting Winterswijk. We hebben namelijk kaarten voor de voorstelling vanavond op de camping, genaamd 'Hoogseizoen op camping Cara Mia'.
Deze voorstelling is gemaakt door Jasper Korving en Els Damen die ook samenwerkten in de steengroeve voorstellingen waar we een paar keer aan hebben meegedaan.
En we hebben al een paar indrukken via Facebook van de voorstelling dus dit moeten we meemaken. Al is er geen orkest...

 

We rijden rustig aan naar de vijf sterren camping 'de Twee Bruggen' en krijgen een mooi plekje op het achterste veld.

 

2020081120200811_135856.jpg 2020081120200811_141347.jpg

 

We installeren ons en we besluiten daar de pizza te laten bezorgen, want op een 5 sterren camping is er een camping-app waar je alles mee kunt doen. Althans....
De app geïnstalleerd, mezelf geregistreerd, bestelling ingevoerd en dan betalen via iDeal... het zou mooi zijn als dat ook werkte.... Dan maar even bellen naar de foodcorner: Nee meneer, de bestelling kunnen we niet opnemen dan moet u hier heen komen. Zo jammer van die 5 sterren... :)
Enfin, we zitten lekker bij de camper, het is bloedheet en halen de pizza dan maar op tijd. Dan nog even opfrissen onder de douche en naar de voorstelling.


In een hoek van het campingterrein ligt een oud zwembad dat niet meer gebruikt wordt en daar mochten Jasper en Els een 'permanente' opstelling maken.
Ze geven meer dan 50 voorstellingen met behulp van vele vrijwilligers. Velen uit de steengroeve kennissen en ook diverse anderen.

We worden opgevangen bij de ingang en met 1.5 meter afstand netjes naar binnen gelaten en hebben vlak daarvoor gehoord dat er een bus gecrashed is in het zwembad! Plens water over de schutting natuurlijk!

En ja hoor, ze hebben weer wat moois gemaakt op de Italiaanse camping Cara Mia. Een heuse stadsbus in het zwembad waarop op het dak een deel van de voorstelling wordt gespeeld.
Hoe haal je het in je hoofd en hoe krijg je het vervolgens voor elkaar. Jasper en Els doen het gewoon.

 

2020081120200811_212516.jpg

 

De voorstelling is lekker over de top Italiaans, schimmige zaakjes op een camping, hilarisch animatieprogramma (iets met oerdieren?) en met een camping-reviewer die even langs komt om de camping te beoordelen en die op Italiaanse wijze valt voor ... ach je moet zelf gaan kijken!

 

2020081120200811_202255.jpg 2020081120200811_211343.jpg

 

Na afloop op het terras van de 'echte' camping van de Twee Bruggen nog lang met Jasper nagepraat over de voorstelling en over de Steengroeve en over mooie persoonlijke zaken.
Het is jammer dat we dit jaar niet mee kunnen doen, wat vanwege corona betekent dat het vanwege verplaatsen naar volgend jaar, volgend jaar ook een gemis zal blijven in augustus.
Maar misschien het jaar er na is er weer een mogelijkheid. Wie zal het zeggen. In ieder geval is dit een fantastisch leuke voorstelling geweest waar we zijn wezen kijken als toeschouwer en we ook genoten hebben van de nazit met Jasper.

Erg mooi. We slapen pas om een uur of 12. Mooi hier.

 

 

 

 

{flike}