4 Augustus 2020

 

Zo zouden we in april naar Ecuador en de Galápagos vliegen en zo kwam er een corona virus... dus dat ging even niet door.

Dus onze vakantie is geannuleerd en we moeten ons beraden of we volgend jaar wel gaan. Want voorlopig zijn we nog niet van het virus af op de wereld.

 

Maar, we hebben nu in augustus 3 weken vakantie en wat doe je als je midden in een periode zit van een corona pandemie? 

En wat doe je als de grenzen gesloten zijn en je alleen in Nederland mag verplaatsen, gelukkig niet meer alleen essentieel en gelukkig zijn de campings weer open? 

We hebben een paar maanden geleden daarom besloten om zo veel mogelijk self-supporting te willen zijn en zo veel mogelijk buiten te willen zijn.

En als het in Nederland is... dan is een tent misschien niet de beste oplossing, dus we hebben besloten een camper te huren.

 

 

camper

 

Gelukkig zijn inmiddels de grenzen weer open naar de ons omringende landen zoals Duitsland en dus ons plan is die kant op te rijden. 

Teutoburger wald, fietsen langs de Moezel en het Zwarte Woud zijn voorlopig de ideeën. Maar, het blijft oppassen en we willen ons niet te veel vast leggen, dus we zien het wel en hopen ergens plekjes te kunnen vinden.

Dat is het voordeel van self-supporting zijn.

 

Alle camper-apps zijn gedownload, kaarten zijn geladen op apparaten, de camper is besteld en halen we zo op en dan is het inladen en wegwezen.

Wandelschoenen mee, fietsen achterop en hup. Het wordt in ieder geval mooi weer.

 

 

 {flike}