Donderdag 12 juli 2012

Het is vannacht gelukkig droog gebleven dus de tent is niet al te nat. Dat scheelt weer, alleen de dauw van de avond. Het leukste op een dag van vertrek is als je wakker wordt de stop uit het luchtbed halen terwijl je nog lekker in je slaapzakje ligt. Dit is vaste traditie dus gebeurd ook vandaag.Mooi plekje

We ontbijten in het ochtendzonnetje en genieten van het laatste Franse stokbrood. Dan de tent maar eens opruimen en alles bij elkaar zoeken. Zo zijn we een paar uur bezig want we willen alle tentspullen schoon en droog mee naar huis. Dat scheelt thuis weer een heel veel werk. Om 12 uur zijn we klaar en is er op ons plekje een mooie verkleurde plek in het gras te zien waar de tent 10 dagen heeft gestaan. Altijd grappig. We nemen een verfrissende douche en rekenen af.

Dan op naar huis. Het is een beetje bewolkt en als de zon schijnt staat ie in de rug, we rijden immers naar het Noorden. Dus het rijdt wel goed. Om half zeven zijn we in de buurt van Luxemburg en we bedenken wat we doen, een hotelletje of toch maar direct door naar HHW. Het wordt het laatste, de navigatie zegt nog vier a vijf uur dus dat is rond middernacht. We eten nog wat en dan weer verder.

Om kwart over twaalf zijn we weer terug op de thuisbasis. Hup onder de douche en morgen halen we de auto wel leeg.

Vrijdag 13 juli 2012

Wat zijn we blij dat we de tent helemaal droog en schoon mee hebben genomen. Het regent hier vreselijk (en ook de volgende dag) dus dat was nooit gelukt. Bah wat een vies weer hier in NL. Maar wij hebben onze vakantie erop zitten en kunnen weer aan het werk.